NIEUWS

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws op het gebied van verzuimbeheer en re-integratie.

Na de 1 mei release van Verzuimsignaal is tweestapsverificatie verplicht

 

Dit is een extra update om u erop te wijzen dat na de release van 1 mei de tweestapsverificatie verplicht wordt binnen VerzuimSignaal. Dit betekent dat alle gebruikers die nog geen gebruik maken van de tweestapsverificatie dit alsnog wordt afgedwongen.

 

Via de onderstaande links kunt u meer informatie lezen over het instellen en gebruik van SMS, authenticator app en herstelcode:

 

Informatie SMS

 

Informatie authenticator

 

Informatie herstelcode

 

E-mail wordt door de autoriteit persoonsgegevens (AP) onvoldoende veilig geacht en niet erkend als juiste toepassing van de tweestapsverificatie. Het wachtwoord en de authenticatie code wordt namelijk verstrekt via hetzelfde kanaal. Daarom is het gebruik van e-mail als tweede factor na de release van 1 mei 2018 niet meer mogelijk. Gebruikers die e-mail nu gebruiken als tweede factor moeten dit opnieuw instellen. Deze gebruikers krijgen na de release als alternatief SMS of het gebruik van de authenticator app aangeboden via de wizard.

 

Verdere informatie

Wij blijven u de komende tijd uitgebreid over de ontwikkelingen omtrent AVG informeren door middel van AVG-updates. De volgende uitgebreide update verschijnt over twee weken.

 

Graag willen wij u adviseren de updates in de gaten te houden. Daarin vindt u regelmatig artikelen over AVG en aankondigingen voor webinars en informatiesessies over deze onderwerpen. Mocht u daarnaast nog vragen hebben, is het altijd mogelijk om contact op te nemen met uw accountmanager of onze Supportdesk.

 

Met vriendelijke groet,

 

Lars Cornax

Contact

Verzuimvizie BV

Statensingel 22

6217 KD MAASTRICHT

Telefoon: 043 – 240 00 30

Email: info@verzuimvizie.nl

Kamer van Koophandel : 14116892

 

Copyright 2021 | Verzuimvizie